0

С игурно си мислите, че е време за диети, търсите начин как да се раздвижвате повече дори в студеното време. Екипът ни не подкрепя януари да бъде месец на лишенията, защото юни е далече и имаме време. Затова сме ви приготвили една чудесна рецепта.

Сигурно си мислите, че е време за диети, търсите начин как да се раздвижвате повече дори в студеното време. Екипът ни не подкрепя януари да бъде месец на лишенията, защото юни е далече и имаме време. Затова сме ви приготвили една чудесна рецепта.

Необходими продукти:

бисквити - 600 г чаени
сладко - 2 бурканчета (ягода)
крема сирене - 1 кг
течна сметана - 400 мл
пудра захар - 150 г
ванилия - 1
вода - 100 мл

Начин на приготвяне:

Разбийте крема сиренето с пудрата захар и ванилията. В отделен съд разбийте сметаната и я добавете към сместа. Разбъркайте с шпатула.

В една купа начупете бисквитите на дребно. В друга купа разбъркайте сладкото със 100 мл вода.

На дъното на чашка сложете една чаена лъжица от сладкото, бисквити и отново сладко. Покрийте с крем и повтаряйте процедурата до напълване на чашката.

Накрая поръсете с бисквитени трохи. Оставете ги да престоят за една нощ. Ако имате повод е идеалното решение да почерпите колеги или приятели. Без да се притеснявате дали бисквитената торта ще ви стегне или ще отрежете достатъчно парчета.